Mag een erotische site zomaar overal worden gehost?

Nu je een goed idee hebt voor een erotische site wil je het in actie zetten. Je hebt uitgezocht wat je wilt gaan doen, nu alleen nog een bijpassende hosting vinden. Kan een erotische site zomaar overal gehost worden?

Een erotische website beginnen

 

Als je een erotische website wilt beginnen kom je voor veel uitdagingen te staan. Zeker wat betreft hosting kan dit nog wel eens moeilijk zijn. Er zitten veel regels aan verbonden en veel grote hosting partijen durven er niet aan te beginnen.

Een paar andere uitdagingen zijn dat je vaak veel en uitgebreide content wilt aanbieden. Voor het plaatsen van foto’s en video’s is een grote en snelle server nodig om dit goed te kunnen laten werken.

Waarom willen hosting partijen dit niet?

Veel standaard hosting partijen durven het niet aan om in zee te gaan met een adult website. Dit omdat het veel werk kost om bij te houden. Zeker met alle regels en wetten die eraan verbonden zitten. Hosting partijen zijn al snel bang dat er iets illegaals op geplaatst gaat worden en ze als hostingpartij daar medeplichtig aan zijn dan.

Vaak nemen ze het al op in hun voorwaarden dat een erotisch site niet gehost mag worden bij hen. Als dit wel gebeurt dan mogen ze zonder pardon of overleg zo de website offline halen.

De servers

Een van de andere redenen waarom standaard hosting partijen het niet aan willen gaan is door de capaciteit van de servers. Zeker als het druk is kunnen de servers het zwaar krijgen, waardoor ze langzaam of onbereikbaar worden. Dit wil je als website natuurlijk niet.

Gevoelig voor hackers

Ook zijn erotische website populair bij hackers. Ze zijn bijna 24 uur per dag 7 dagen per week onder aanval van diverse hackers. Dit vraagt om extra cybersecurity voor erotisch websites. Dit kost veel tijd, geld en moeite om dit op orde te houden.

Dit is wel echt heel belangrijk. Als een hostingpartij hier een klein steekje laat vallen of een update te laat doet, kan het zijn dat de site snel gehackt wordt. Dit wil je natuurlijk meemaken als website beheerder.

Gespecialiseerde hosting partijen

Voor het hosting van erotische websites zijn er verschillende partijen beschikbaar. Ze zijn gespecialiseerd in het hosten van erotische site en vaak ook in webcam sites. Dit vergt natuurlijk veel kennis en expertise om dit goed te laten verlopen.

Vaak kunnen deze gespecialiseerde bedrijven je ook helpen met het opzetten en bouwen van de website. Ze helpen je zowel met het bouwen van de website, het onderhouden ervan, de hosting en de techniek achter de schermen om alles vloeiend te laten verlopen.

Over

Als ze een zware dag heeft gehad, geef haar dan een zware nacht!

Sociale media