Je geld verdienen met een erotische website

Je kunt nog zo’n mooie website hebben, maar het is ook fijn als het wat inkomsten binnenbrengt. Het hosten van een erotische website kan soms best wat kosten. Dus je wilt graag wat geld binnenkrijgen dat de kosten dekt. Hoe kun je geld verdienen met een erotische website?

Geld verdienen op een erotische website

Een erotische website kan best oplopen in kosten. Dit verschilt natuurlijk wat voor website je gemaakt hebt. Vaak is de hosting een stuk duurder omdat de servers veel aan moeten kunnen, zonder dat ze onbereikbaar raken door veel bezoekers.

Je kunt op meerdere manieren geld verdienen met een erotische website. Een paar daarvan zijn redelijk voor de hand liggend. Maar we weten zeker dat we een paar ideeën voor je hebben waar je nog niet aan gedacht hebt!

Een abonnement

Het afsluiten van een abonnement is de meest voorkomende soort van inkomsten voor een erotische website. Zo’n abonnement houdt meestal in dat je met dit abonnement toegang krijgt tot de webcam modellen. Ook kun je dan met ze praten en onbeperkt naar de shows kijken.

Betalen voor exclusieve content

Er kan ook een betaling gevraagd worden zodat er exclusieve content bekeken kan worden. Vaak wordt er dan een preview van een video getoond. Mocht je de hele video of fotoshoot willen bekijken, dan kan dat tegen betaling.

Hierbij zitten de bezoekers nergens aan vast. Ze betalen eenmalig dat bedrag om toegang te krijgen tot die exclusieve content.

Adult affiliate programma's

Net als standaard affiliate programma’s zijn deze er ook specifiek voor erotische websites. Zo kun je door het plaatsen van een link op je website geld verdienen. Deze link plaats je bijvoorbeeld in een banner en daarmee promoot je een andere site. Hier krijg je dan geld voor per keer dat er op de link geklikt wordt.

Ook kun je een affiliate webshop op je website plaatsen. Hier kun je bijvoorbeeld erotische accessoires en speeltjes plaatsen. De links die je eraan koppelt verwijzen naar een andere site waar ze verkocht worden. Zodra mensen via je site, op de gelinkte site een aankoop doen, krijg je vaak een percentage van het aankoopbedrag.

Samenwerkingen aangaan

Ook kun je samenwerkingen aangaan met webshops. Zo kun je bijvoorbeeld afspreken dat je erotische accessoires of speeltjes van hen ontvangt die de webcam modellen kunnen laten zien of gebruiken in hun webcam shows. In ruil voor een betaling kunnen ze de producten van deze webshop dan promoten.

Over

Als ze een zware dag heeft gehad, geef haar dan een zware nacht!

Sociale media